Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

Ειρήνη Μαρούπα, υποψήφια του ΠαΣοΚ με εκλογικό κέντρο στα (πρώην) γραφεία της Πρώτης Κίνησης!

.
Περί Ειρήνης Μαρούπα, στο μπλογκ "Η Δραπετσώνα Σήμερα" αναφέρονται τα εξής:
.
"Η Ειρήνη Μαρούπα, νέα υποψήφια του ΠαΣοΚ στη Β' Πειραιά, έχει ως κεντρικό πολιτικό της γραφείο τα γραφεία που στο διάστημα 2001-2006 είχε η Πρώτη Κίνηση και την Παρασκευή 25/9 κάνει εγκαίνια. Και μόνο εξ αυτού του λόγου η Πρώτη Κίνηση (ο επικεφαλής της για την ακρίβεια) θα βρίσκεται στο πλευρό της Ε.Μαρούπα, πόσο μάλλον που εκτός από αυτό, η νέα υποψήφια είναι και σύζυγος του γνωστού Δραπετσωνίτη πετυχημένου δικηγόρου Βασίλη Ταουξή και είναι και η ίδια εξαιρετικά συμπαθής. Ως πρωτοεμφανιζόμενη έχει σχετικά λίγες πιθανότητες εκλογής, ως νέα, ωραία και δυναμική υποψήφια όμως, αν ταιριάξει τα χαρίσματά της αυτά και με την υπομονή, θα είναι σίγουρα βουλευτής (κι όχι απλά υποψήφια) σε χρόνο λιγότερο από μια δεκαετία από σήμερα".
.
Φυσικά και θα στηρίξω την Ειρήνη Μαρούπα. Της εύχομαι να βγει αν και για τις 4 Οκτώβρη 2009 αυτό είναι λιγάκι χλωμό. Οι προοπτικές της όμως είναι πραγματικά πολύ καλές. Για 4 χρόνια (περίπου) θα έχει το δικαίωμα να γυρνάει σε όλες τις εκδηλώσεις και τις δημόσιες συναθροίσεις και θα μπορεί να απευθύνεται σε μεγάλα ακροατήρια με την ιδιότητα του υποψήφιου βουλευτή ΠαΣοΚ Β' Πειραιά. Και μόνο αυτό το γεγονός μπορεί να της ανεβάσει σημαντικά τη δημοτικότητα και να την κάνει πολύ γνωστή, ενώ σήμερα είναι από άγνωστη έως "κάπου την έχω ξαναδεί" (στην TV).
.
Ωστόσο η ευκαιρία αυτών των εκλογών δεν πρέπει να χαθεί. Μια καλή παρουσία θα της δώσει πολλούς πόντους καθώς θα συζητηθεί σε ευρύτατο ακροατήριο. Θα είναι ένα καλό ξεκίνημα. Και δεν έχει τίποτε να χάσει. Αν πάει καλά, θα κάνει ντόρο, αν πάει άσχημα, θα της μείνει η συμμετοχή και το δικαίωμα να εμφανίζεται ως πολιτευτής και να προβάλει την παρουσία της όλα αυτά τα ερχόμενα 4 χρόνια.
Καλή Επιτυχία!
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: