Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011 Συνεδριάζει η Αναγέννηση (ο συνδυασμός σε Κερατσίνι- Δραπετσώνα με επικεφαλής τον Αλ. Χρυσό)

.
Στη συνέλευση του συνδυασμού που είναι η δεύτερη μετά από την μετεκλογική πρώτη συνέλευση της 1-12-2010 θα συζητηθεί όπως είναι φυσικό η πορεία του συνδυασμού.
.
Για θέματα σχετικά με την στρατηγική του συνδυασμού έχω γράψει κατ' επανάληψη και σε προηγούμενες αναρτήσεις εδώ και στο μπλογκ ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΣΗ. Δεν θα πως άλλα σήμερα. Πιθανότατα θα πάρω τον λόγο και θα μιλήσω.
,
Ο Αλ.Χρυσός θέλει μεταξύ άλλων να ενημερώσει και για όσα ακούστηκαν σχετικά με την τοποθέτησή του στην Ιχθυόσκαλα (ΕΤΑΝΑΛ). Ενημερώνουμε και από εδώ ότι του προτάιθηκε να είναι Πρόεδρος και όχι Διευθύνων Σύμβουλος και πως ο μισθός της θέσης είναι περίπου 1.400 ευρώ που μάλιστα δεν θα τα λαμβάνει καθώς οι απολαβές του από το δημόσιο είναι μεγαλύτερες από αυτό το ποσό. Μισθός πάνω από 4.000 ευρώ υπάρχει για τον Διευθύνοντα και όταν αυτός δεν έχει άλλες απολαβές από το δημόσιο, δηλαδή δεν είναι δημόσιος υπάλληλος.
.
Η συνέλευση γίνεται σε μια στιγμή που η δημοτικότητα της δημοτικής αρχής δοκιμάζεται. Από τη μια οι γενικές συνελεύσεις που κάνει σε όλες τις γειτονιές του δίνει σημαντικά κέρδη σε αποδοχή όπως και η εκτεταμένη διαφήμιση των συνελεύσεων και της κλήρωσης των διαμερισμάτων των σεισμοπαθών. Από την άλλη η θετική εικόνα αμαυρώνεται από την διόγκωση των σκουπιδιών που ο δημότης την αποδίδει στην ανικανότητα της δημοτικής αρχής, καθώς δεν ξέρει ότι το ζήτημα είναι πιο γενικό (πρόβλημα στη χωματερή με τον θάνατο ενός Ρομά που την έκλεισε 4 μέρες τώρα).
.
Ελπίζω να γίνει αύριο μια εποικοδομητική συζήτηση. Έχω μάθει πως ο Ζούπης έχει ετοιμάσει ένα κείμενο, Σιγά μην και δεν ετοίμαζε....!
.
Υ.Γ.: Πολύ μου αρέσει να διαπληκτίζομαι δημόσια με τον Ζούπη. Έστω κι αν του ρίχνω κάνα δυο χρονάκια ο ζωντανός λόγος μου με κάνει να δείχνω νεώτερος και αυτό με γεμίζει κουράγιο τώρα στις δύσκολες μέρες που κόβεται ολοκληρωτικά και ο ήδη κουτσουρεμένος μου 12ος και 13ος μισθός!

Δεν υπάρχουν σχόλια: